ServisPC-LC oprava a predaj počítačov

    Náplne do tlačiarní nakupujeme na 

    Náplne do tlačiarní TonerPartner.sk
     Nákupný košík
    price:0.00 €
     Online status
     Sociálne počítadlá

    Mraznička i35 A-RGB
    Tower CPU Cooler pre Intel s A-RGB

    KOMPATIBILNÉ LGA1700
    Freezer i35 A-RGB je už kompatibilný s procesormi Intel Alderlake LGA 1700. Aj keď sa veľkosť pätice v porovnaní s predchodcom zväčšila, hotspot zostáva vycentrovaný v oblasti matrice CPU. Tepelné trubice Direct Touch Freezer i35 A-RGB túto oblasť úplne pokrývajú.

    KOMPAKTNÝ VÝKON SPOTREBUJE MODERNÝ DIZAJN
    Optimalizovaný výkon sa stretáva s moderným čiernym dizajnom a tichým chodom. Jednovežový chladič CPU so štyrmi presadenými tepelnými trubicami umožňuje rýchly prenos tepla do chladiča, kde ho možno efektívne odvádzať pomocou 120 mm ventilátora.

    TERMÁLNA PASTA s MAXIMÁLNYM VÝKONOM
    Freezer i35 A-RGB sa dodáva s 0,8 g injekčnou striekačkou nového MX-5. Tepelná pasta Ultimate Performance od ARCTIC umožňuje obzvlášť tenkú hrúbku vrstvy vďaka svojej nízkej viskozite a veľkosti častíc a výrazne znižuje hromadenie tepla medzi rozdeľovačom tepla CPU a chladičom. Zároveň nie je vodivý ani kapacitný, a preto je použitie absolútne bezpečné aj pre začiatočníkov.

    VENTILÁTOR OPTIMALIZOVANÝ PRE TEPLIDLA
    Ventilátor inštalovaný v Freezer i35 A-RGB využíva všetky výhody P-ventilátorov. So svojím motorom s nízkymi vibráciami, úsporou energie a hydrodynamickým klzným ložiskom kombinujú tichú a efektívnu prevádzku. Napriek vysokej hustote rebier ventilátor zaručuje vysoký statický tlak so zameraním prúdenia vzduchu, a preto je ideálny na použitie na radiátoroch a chladičoch. Otáčky ventilátora je možné dynamicky regulovať pomocou PWM a možno ich tak optimálne prispôsobiť akémukoľvek scenáru.

    VYLEPŠENÁ INŠTALÁCIA A NEOBMEDZENÁ VOĽBA RAM
    Freezer i35 A-RGB je variant inštalácie špecifický pre zásuvku pre Intel Socket LGA 1700, 1200 a 115x. Tým sa znižuje zbytočný montážny materiál a dodatočne sa zjednodušuje inštalácia. ARCTIC používa vylepšený a zjednodušený montážny systém s pružinovými skrutkami pre Freezer i35 A-RGB. Tým sa dosiahne optimálny prítlačný tlak a rovnomerné rozloženie tepelnej zmesi. Vďaka svojmu kompaktnému dizajnu umožňuje pri inštalácii neobmedzenú kompatibilitu s RAM.

    VYŽIARAJTE SVOJ SYSTÉM
    Ventilátor Freezer i35 A-RGB má v náboji ventilátora 12 digitálnych LED diód A-RGB. Tie sa dajú navzájom autonómne ovládať a umožňujú ikonický dúhový efekt, ako aj nespočetné ďalšie možnosti osvetlenia. Ventilátor je možné pripojiť priamo cez 5 V 3-pin RGB header na základnej doske a je kompatibilný so softvérom a konektormi popredných výrobcov základných dosiek. Alternatívne môže byť chladič osvetlený aj pomocou externého ovládača a synchronizovaný s osvetlením iného hardvéru.

    KVALITA, NA KTORÚ SA MÔŽETE SPÁHNUŤ
    Aby sme zaistili dlhú životnosť našich produktov, vykonávame dlhodobé testy za rôznych, niekedy veľmi nepriaznivých podmienok. Týmto spôsobom sa dozvieme, ako môžeme naše produkty pre našich zákazníkov neustále zlepšovať. Vynikajúce výsledky dlhodobého testovania nám navyše dávajú istotu, že naše produkty sú vynikajúce nielen z hľadiska kvality, ale aj z hľadiska životnosti. To je istota, ktorú radi odovzdávame našim zákazníkom.

    Všeobecné dáta

    Kompatibilita
    Intel Socket: 1155, 1151, 1150, 1200, 1700
    Vôľa barana: neobmedzená
    Prevádzková teplota okolia: 0 - 40 °C

    Chladič
    Tepelné potrubia: 4
    Materiál rebier: hliník
    Počet plutiev: 54
    Hrúbka lamely: 0,4 mm
    Tepelná pasta: MX-5 (0,8 g)

    Ventilátor
    Veľkosť ventilátora: 120
    Otáčky ventilátora: 200 - 1700 ot./min
    Ložisko ventilátora: fluidné dynamické ložisko
    Hladina hluku: 0,35 Sone
    Prúd: 0,12 A
    Konektor: 4-pinový

    Veľkosť a hmotnosť
    Dĺžka: 91 mm
    Šírka: 133 mm
    Výška: 158,5 mm
    Hmotnosť: 746 g

    Balenie
    Šírka: 144 mm
    Výška: 168 mm
    Dĺžka: 113 mm
    Hmotnosť: 0,894 kg

     
    This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies. More information can be found here.